Fra 15 kalde til 31 varme.
Tre dager i Bangkok før turen går videre til Ko Chang.
Dag en ble tilbrakt ved bassenget samt noen rusleturer med mat og øl i turistfella.
Dag to hadde vi satt av til håndverks-øl, det må jo til når man reiser med en bryggende ølhund.
Mikrobryggerier
Som alle andre plasser rundt i verden er interessen etter håndverks øl blitt stor.
Forrige gang vi var i Bangkok besøkte vi Mikeller sin brewpub, (de har forøvrig en Michelin restaurant i andre etasje) Mikeller har jo alltid mange gode øl sorter, men det ble ikke Mikeller denne gangen.
De fleste brewpubene ligger i området Ari, det som skal være det nye inn området i Bangkok.
Det er her man finner flest brewpuber, vi startet med Hair of the dog der hadde de faktisk litt utvalg av sur-øl, også hadde de blant annet Amundsen på tap (nesten dyrere enn hjemme).
Stopp nr. 2 ble på en engelsk brewpub, ikke den helt største opplevelsen. Men syntes kjølingen var fin, med tappekranene i kjøleskapsdøren.
Maten var helt nydelig, CT hadde lammeskank som var god men biffen jeg hadde var en av de beste jeg har spist, med hjemmelagde pommes frites og nydelig fløtesaus.
Flotte bilder og deilig start på opplevelsene🥰
SvarSlettSer helt magisk ut😎🍺🥂
SvarSlett